The start-up event was a success!

The 24th of November was a big day for Students for Energy in Africa! This was our chance to present our organisation to the world (or at least to Belgian Limburg and surroundings). Wim started off with a presentation on the who, why, where, how and what of our organisation, followed by a short overview of Inge’s experiences during the biogas project in Senegal. Afterwords everybody was invited to the African market to meet other African organisations and to enjoy some African snacks and Belgian drinks. To conclude Guy directed a talk on durable energy in Africa.

24 november was een belangrijke dag voor Students for Energy in Africa! Dit was de uitgelezen kans om onze vzw voor te stellen aan de wereld (of toch aan Limburg en omstreken). Wim gaf het startsein met een presentatie rond het wie, waarom, waar, hoe en wat van onze organisatie, gevolgd door een kort overzicht van de belevenissen van Inge tijdens het biogas project in Senegal. Vervolgens werd iedereen uitgenodigd op de Afrikaanse markt om met een hapje en drankje kennis te maken met andere organisaties. Om af te sluiten leidde Guy een gesprek rond duurzame energie in Afrika in goede banen.

We would like to thank everybody to participate in our start-up event! And a special thanks to Felix Bergers and the Universiteit voor het Maatschappelijk Belang!

Wij willen graag iedereen bedanken die deel nam aan onze lancering! En een speciaal bedankje aan Felix Bergers en de Universiteit voor het Maatschappelijk Belang!

You couldn’t make it? Or you want to relive the event all over again? Download our presentations here! (Dutch version)

Kon je niet komen? Of wil je onze lancering opnieuw beleven? Download hieronder onze presentaties!

Presentation S.E.A. 24-11-2014

Presentation students durable energy in Mali