Launch of our new project in Senegal!

Yesterday (the 9th of February 2015) our two master students Jeroen Aerts and Joachim Broeders took off for their Senegalese adventure! During their 3 months stay they will build up a windmill at the primary school ‘Futur du Sénégal’ in Nianing. This will provide the much needed power supply for the school during power failures. The last months they have been preparing this project and finally they can put all their effort and work into practice. Good luck guys!

Gisteren (9 februari 2015) begonnen onze twee master studenten Jeroen Aerts en Joachim Broeders aan hun Senegalese avontuur! Gedurende 3 maanden zullen zij een windmolen opbouwen bij basisschool ‘Futur du Sénégel’ in Nianing. Deze molen zal zorgen voor continue stroomvoorziening tijdens stroomonderbrekingen. De laatste maanden hebben zij hun voorbereid voor dit project en eindelijk kunnen zij hun harde werk in praktijk omzetten. Veel succes jongens!