Optimization kitchen in Kenya: check!

Time is moving fast! 3 months have already passed since our students Simon and Pieterjan left Belgium to improve the kitchen at the school Rainbow4Kids in Kenya. The stove has recently been finished and has already been tested. The hoist system to lift heavy pots does also function optimal. During the last weeks of their stay, Simon and Pieterjan will train the cooks to correctly use the systems. You can see their accomplishments on the pictures below. Follow their last weeks on their blog!

Het gaat razendsnel! Onze studenten Simon en Pieterjan verblijven al 3 maanden in Kenia om de keuken van het schooltje Rainbow4Kids te optimaliseren. Het fornuis is net afgewerkt en werd reeds getest! Ook het takelsysteem om zware potten te liften werkt optimaal! Nu rest Simon en Pieterjan nog het begeleiden van de koks om de systemen juist te gebruiken. Op de foto’s hieronder kan je alvast hun verwezenlijkingen zien. Volg hun laatste weken op hun blog!